Jul *wiihuu*

Ja då var det äntligen jullov, jag är ledsen att jag haft datan i röven och inte skrivit här, men har haft mycket annat för mig. men här kommer en liten update till er mina små vänner:)

Har lov nu, så nu blir de övningsköra och plugga teori, för att kunna ta mitt körkort i januari som min lärare trodde jag skulle klara:D

har färgat mitt hår hihi:D


Sen varit med Vicky i studion och kämpat haha :)
klädde julgranen med mamsen:)
Måndag

Ja då var det måndag igen, mycket trevligt, snart jullov.. har väl sina fördelar får iaf sova? sen när jag kommer tillbaka till skolan fyller jag 18 WIHU! grattis till mig där ja. Den dagen ska vara perfekt och den som förstör för mig ska brinna i helvetet (6). Vill iaf tillbringa den dagen med mina älskade vänner. Ni ska veta att ni är mitt allt, utan er hade jag inte kunnat stå på mina egna ben, ni lyser upp min dag,  ni är mina andetag. Utan er hade jag inte funnits, ni har hjälpt mig igenom allt som någonsin hänt och jag är så tacksam för att jag har er, ni är dem bästa och de ska ni aldrig glömma. Jag älskar er i oändlighet!

Där blev jag lite känslig haha, iaf , idag var jag först i skolan, hade en rolig dag med Vicky och Alexandra som vanligt, ni gör min dag asså haha, hade jag inte haft er hade jag fått gå om ett år till om jag ska vara ärlig. Sen åkte jag till stan med Sandra, handlade lite julisar och sen kom Elina och då åt vi sen åkte vi till jägersro och handlade lite mer julisar. En hemskt trevlig dag med dom små mörtarna:) När jag kom till Oxie åkte jag direkt till Aya, vi gick en runda, pratade om allt mellan himmel och jord, Tack för du finns mitt hjärta<3. Nu är jag hemma, tänkte 'plugga' men får se hur de går, orkar aldrig plugga förstår inte riktigt vf? Ha de bra O.oIf you ever see him
If you ever meet
him
If you ever get a chance to sit down and talk to him
Tell him I miss him
Tell him
I need him
I really want him to come back home, back to keep me warm
Tell him I'm sorry, I'm really sorry
Can you
forgive me?
Please forgive me..


Tisdag..

hemma från skolan fortfarande, pga sjukdom.. Det verkar iaf som de börjar bli bättre har iaf inte haft feber idag men hostar fortfarande som en idiot även om jag har ätit 4 paket halstabletter och druckit 10 liter te:)
min dag har bestått av att sitta i pappas fåtölj och kollat på gossip girl, family guy, och en massa olika filmer, den sista filmen jag kollade på var en tecknad, den slutade med att ett oväder av  mat (?) förstörde hela världen typ? jag vet inte vad som har hänt med dagens samhälle.. men iaf, jag tycker jag har suttit här allt för länge nu, jag har helt enkelt bosatt mig i min pappas fåtölj? ; allt jag behöver står inom en halvmeters räckvidd runt fåtöljen, datorn står I fåtöljen, förlängningssladd är dragen till fåtöljen så jag kan ladda min mobil? och ja, det är bara början, som ni alla förstår så måste jag bli frisk innan jag växer fast i denna makalösa fåtöljen..

resten av texten handlar om varför jag hatar julen, så om du inte bryr dig, SLUTA LÄSA HÄR. ha de bra:)

En fråga jag har fått är varför jag inte gillar julen, antagligen har folk fått denna uppfattningen av mina senaste inlägg där jag klagar över att det snart är jul.. Det är så här; Jag, precis som alla andra barn, älskade julen när jag var mindre, även efter mina föräldrar skildes, för vi fortsatte att fira jul tillsammans allihopa.. men Sen dog min farmor (r.i.p) detta påverkade min pappa otroligt mycket, eftersom att min farfar dog när jag var liten så var farmor allt min pappa hade, och oss så klart. Men julen efter det var inte samma sak, alla var glada, alla skrattade och man kunde höra deras lycka och kärlek i hur dom pratade, utom pappa, han log, men i hans ögon kunde man se att han led. Jag har alltid varit känslig för hur min pappa mår, jag klarar inte av att se honom må dåligt. så var jul försökte jag så gott jag kunde för att muntra upp honom. men jag lyckades inte riktigt. jag förstår att det är jobbigt att fira jul med sin exfrus familj och så men han ville vara med oss..

Min pappa träffade sen en kvinna, Cia, dom blev tsm (och är tsm än i dag efter 5,5 år) men han fortsatte fira jul med oss och mammas sida av släkten, och det blev ist så att vi firade jul med Cia och pappa dagen innan julafton. Min mamma hade även träffat någon vid de laget, Micke, dem som känner mig vet vem micke är och vad han betydde för mig, för er andra kan jag ta en snabb förklaring ; min mamma hade träffat andra män innan micke, dom hade behandlat oss och henne på fel sätt, men när micke kom in i vår familj blev allt bra, jag har aldrig sett min mamma så lycklig, vi hittade på saker vi aldrig gjort förr för Micke var sån, han hade konstiga ideer för sig och när han hade bestämt sig för nåt så gav han sig inte, han blev som en pappa till mig, jag älskade honom över hela mitt hjärta. Men Micke hatade julen och allt som hade med den att göra, så han var aldrig med oss under jularna , och ofta var det även så att mamma och han gjorde slut i dem tiderna, och när allt sånt var över blev dem sams igen.

En dag bråkade mamma och Micke, väldigt mycket, dem gjorde slut men jag fick aldrig veta riktigt varför.. alla utom jag visste om bråket. det var någon gång i slutet av sommaren för några år sedan.. Dem slutade träffas men jag trodde så klart att dem skulle bli tsm igen, dem blev ju alltid de? Sista gången vi träffade Micke var på hösten/vintern ungefär i oktober/november tror jag. han var hur glad som helst och jag var överlycklig att se honom igen, det var ju så de började var gång, dem började träffas igen och sen blev allt bra? men inte denna gången.. det närmade sig jul och allt var som vanligt, jag visste ju om att han inte skulle komma hem till oss under den tiden för han gillade ju inte julen, men jag var 100 på att han skulle bli vän med mamma efter de och sen skulle dom gifta sig och allt skulle vara bra. 

Nyår, jag kom hem vid 11 tiden på morgonen, på kvällen skulle vi till hörby på fest och jag var jätte glad och såg fram emot det väldigt mycket. Jag kom in och samtidigt som jag vände mig om för att stänga dörren frågade jag när vi skulle åka, då kom dem tråkiga nyheterna... Vi skulle inte åka, Micke fanns inte mer, min värld rasade ihopa, jag tog av mina skor och stod och glodde framför dörren en lång stund innan ja kopplade vad mamma hade sagt.. Sen bröt jag ihop, jag, mamma och min syster låt i timmar och grät i mammas säng, och jag har aldrig kännt den känslan förrut. Micke hatade julen, det var den värsta tiden på året, för då var alla med sina familjer alla var lyckliga alla hade det dem ville ha och dem som dem ville vara med. utom han. Så natten innan Nyår tog han sitt liv.

Den kvällen kunde jag inte njuta av någonting, jag var i chock, jag gick runt, åt inte, kollade inte på raketerna klockan 12, gjorde ingenting.. kunde inte fatta vad som hade hänt.. I flera veckor efter de var jag fortfarande i chock, jag såg inte ens fram emot min egen födelsedag, jag brydde mig inte?

alla jular efter de;  allt kom tillbaka , allt kändes som skit.. Det ända ja kunde tänka på var hur han hade känt sig.. och så fortsatte de, precis som det inte var tillräckligt att se min egen pappa lida på julafton så fick jag sitta och tänka på de också? och då började även min mormor klaga på mig för att min pojkvän var ju inte SVENSK, ja min mormor och morfar har alltid haft höga förväntningar på mig, jag ska vara bäst i skolan, jag ska ha en svensk pojkvän jag ska var fin och blond hela mitt liv, HAJT!  och så känslig som jag alltid är på julen så är det väldigt lätt att knäcka mig just då. så min mormor fick mig till att gråta, på julafton..  Men, även om allt detta hade hänt, så var förra året de som fick mig att verkligen HATA julen; mamma hade ny pojkvän, (efter micke accepterade jag inte någon av hennes killar, som ni nog kan förstå) men iaf,helt plötsligt skulle pappa inte fira jul med oss? han skulle fira med sin flickväns familj, som jag aldrig ens  har träffat?! och vi , ja du, vi skulle fira med mamma, hennes nya pojkvän  och mormor och morfar.. Ni kan ju själv förstå att detta fick mig att bli galen, inte nog med att killen hade flyttat in till oss efter 2 månader utan han skulle även ta över min pappas plats på julafton?! inte en chans..  Jag var så arg den julen, det var helt sjukt, och min mormor slutade ändå inte klaga, så det slutade med att jag skällde ut min egen mormor på julafton, och efter alla dessa åren har jag äntligen beslutat mig för att livet hade varit såå mycket lättare utan julen , man kunde bara hoppat över allt springande i affärer och all stress och allt städande och bara hoppa fram till klockan 22.00 på nyår så hinner man festa lite sen e klockan 12 och nästa morgon börjar man om på nytt på ett helt nytt år..

Där har ni den hela sanna berättelsen i en lite kortare verson..


Måndag

Då var helgen över, festade med Sandra i fredags även om hennes fot var knäckt, var med Aya och hade chill kväll i lördags och i söndags blev jag sjuk som en ko och nu ligger jag hemma med 39 graders feber och hostar som jag vet nt vad.. Linnea kommer nog iaf snart hit och gör mig sällskap eftersom jag snart får psykos då jag har kollat på gossip girl på datorn HELA dagen, jaa hela dagen tro de eller ej.

Det börjar närma sig julafton, tråkigt nog.. Jag kommer iaf fira jul med min mamma och min syster, utan kaos hoppas jag.. Vi skulle egentligen gå på en sån enormt stor släckträff med massa folk som ja aldrig ens har sett, men i med att jag ogillar julen så blir de nog bäst att vi bara tar de lugnt hemma.. så de blir som vanligt, fira jul med pappa och hans flickvän den 23 och sedan fira *riktig* jul med mamma och min syster den 24, sen är det ÖVER puuh..

En sak jag har tänkt på nu när jag är hemma och är sjuk (stackars mig) är den här 'dröm' killen vi alla letar efter, en sak jag tänker avslöja är då, han finns INTE , ledsen att behöva göra er alla besvikna, men sanningen svider, tyvärr. Visst det finns vissa som tror att dom har hittat den här killen, eller tjejen, som är perfekt, tss jag säger bara vänta och se för så fort ni vänder ryggen till så kommer de.
Ingen är perfekt och inte förrän folk inser de kommer vi kunna vara nöjda med de vi får.Frågorna vi ofta inte vågar ställa,
är dem vi är rädda att vi redan kan svaret på..


tisdag

var hos Elouta med Aya igår kollade på film, över fet:) sexyboy i filmen:( jaa, sen flippa vi runt lite och så, sen körde han oss hem. Kom hem typ halv 12? så jag gick och la mig direkt, men kunde inte sova, sen när jag väl somnade drömde jag, så vaknade jag direkt. sen var de ännu svårare att somna för då blev jag hungrig:( men somnade iaf efter mycket springande ut och in ur rummet. vaknade halv 7 ÖVER TRÖTT så klart. men jag asade mig själv till skolan och åt frukost på bussen på väg dit hehe. sen hade jag bara en lektion sen slutade jag, 8-9 ^^ så jag åkte hem så tog jag det lite lugnt sen nu bakar jag Lussebullar med Mamma:) gottiiit!!!
Ska plugga snart, har prov i idrott imorn?

This is the way you left me
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together


RSS 2.0